למרות שנכשלתי בשיעור מלאכה ואני לא מצליחה לצייר אפילו לב ביד חופשית,
פיתחתי טריקים לעיטור הכי WOW של פשטידות וקישים, אז מבטיחה לכן שכל אחת יכולה:
הכי קל: שקדים פרוסים
שקדים מחמיאים לכל הפשטידות והקישים, מבלי להעפיל על הטעם ולגנוב את ההצגה.
פשוט להחזיק קבוע במזווה אריזת 100 גרם שלהם, וכך, תוכלו להפוך בספונטניות כל פשטידה יומיומית, ל"מאפה מרשים לאירוח", אם רק תפזרו מעט מהם מעל המאפה.
תוך כדי אפייה, הם יהפכו לקלויים, פריכים והכי טעימים.
ירקות הם הדוגמנים הכי מוצלחים - בנוסף לבצל שחתכתן, טיגנתן והוספתן לבלילה, שימרו בצד כמה פרוסות (לא דקות מדי, שלא יישרפו) של בצל סגול קטן. רגע לפני שתכניסו את המאפה לתנור, הניחו אותן מעליו. ותראו איזה הבדל נוצר, בקלילות! - לפני שתוסיפו את פרוסות הפטריות המטוגנות לבלילה, חפשו את הכי יפות ושימרו אותן בצד לעיטור. - קוביות של פלפלים בכמה צבעים יעשו שמיייח לכל מאפה. - שימרו את פרחי הברוקולי הכי חמודים וקטנים לעיטור המאפה. אפילו 4 קטנים בפינות - ירימו לו בגדול! - בעזרת מעט שאריות בצל ירוק ופטרוזיליה שמצאתי במקרר, עיטרתי את פאי הרועים שהכנתי לבתי - לַיְלָה. נכון שזה לגמרי ברמת "כל אחת יכולה"?
חותכני עוגיות + שאריות בצק = יצירות אמנות
נשארו לכן קצת שאריות מהבצק הפריך של הקלתית? אל תזרקו!שילפו מהמגירה את חותכני העוגיות וצרו עיטורים מקסימים בקלות.פרחים, לבבות, עצים, כוכבים, אותיות ומספרים...
בדיוק כמו בעיצוב עוגת יומולדת אפשר להיעזר בהם כדי לכתוב שם וגיל;
אפשר ליצור קיש מזל-טוב! עם כוכבים קטנים; או פשטידת תודה עם לבבות;
פעם עיצבתי קיש עם גיטרות למוזיקאי, קיש עם חמסות לחנוכת בית.
בדוגמא שכאן, בהשראת הצבע הירוק של הקיש, עיצבתי גינה פסטורלית.
Comentarios